close
  • maandag 27 mei
Algemeen

Daarom is deze coaching speciaal voor vrouwen

Daarom is deze coaching speciaal voor vrouwen

Ingrid avatar - Geniet van het leven

Margot Hartung en Natasja Wildeman van Dubbel Geluk Coaching in Zwolle zijn al dertig jaar vriendinnen en hebben een duidelijke missie: vrouwen in hun kracht zetten. Want vrouwen zijn erg goed in zichzelf wegcijferen en het bagatelliseren van hun talenten. Ze hebben moeite om te zien dat ze al de beste versie van zichzelf zijn, omdat er altijd nog wel iets beter kan. Er is twijfel en onzekerheid over het eigen kunnen. Margot en Natasja kennen dat gevoel.

Toen ze plannen hadden om samen een bedrijf te starten, kwam meteen de vraag: kunnen we dat wel? Dat heeft alles te maken met die eerdergenoemde mindset. Voor de huidige generatie vrouwen is het normaal dat ze werk en gezin combineren. Maar hun moeders waren veelal huisvrouw, met als gevolg dat veel vrouwen geen duidelijk voorbeeld hebben en dat ook niet hebben kunnen ervaren. Daarnaast hebben ze vaak een partner die ook uit een gezin komt met een traditionelere rolverdeling. De kans dat dat ergens gaat wringen is groot en veel vrouwen hebben dan ook het gevoel dat ze tekort schieten. Er ontstaat disbalans. Dubbel Geluk Coaching kan er voor zorgen dat iemand die balans (terug) vindt. Aan de hand van  drie thema’s.

Geluk en lijf – Waardevolle Vrouwen Online Traject

Bij deze online training gaat het om het verbeteren van je lichamelijke en mentale gezondheid. Natasja is BGN-gewichtsconsulent en Margot heeft veel ervaring als coach. Wil je iets veranderen en weet je niet hoe? Zij begeleiden je bij het zetten van de juiste stappen. Bijvoorbeeld als je wilt afvallen. Natasja is heel stellig in haar mening: diëten helpen niet, omdat je dan niet structureel iets verandert. Daarnaast pak je de onderliggende problemen en emoties van het overgewicht niet aan en ondermijnt het je zelfvertrouwen als het afvallen niet lukt. Goed voor jezelf zorgen en leren omgaan met moeilijk momenten is een veel betere aanpak. En zie hier de verbinding met de mindset. De verbinding tussen bijvoorbeeld afvallen en de balans vinden en sterker komen te staan. Naast de online training is er ook nog de mogelijkheid voor een persoonlijk ondersteuningstraject.

hartjesGeluk en werk – Geluksdag vrouwelijke onderneemsters

Vrouwen hebben het vaak over ‘mijn bedrijfje’, alsof ze het er even bij doen. Ook dat is een kwestie van mindset en dus kan het anders. Omdat je als onderneemster je bedrijf bént, organiseert Dubbel Geluk Coaching regelmatig geluksdagen waarop je op zoek gaat naar je kracht en leert hoe je die in kunt zetten in je werk. Het is een cadeautje aan jezelf en geeft veel nieuwe inspiratie.

Geluk en leven – Geluksdag ‘2019 wordt jouw jaar’

Deze geluksdag draait volledig om jou en je ultieme dromen. Samen met andere vrouwen ga je aan de slag om je doel ook echt te bereiken. De eerste vraag is dan meteen de belangrijkste: hoe graag wil je dat doel eigenlijk verwezenlijken? En is dat werkelijk je droom of gaat het eigenlijk om iets anders? Het zou zomaar een dag met veel eyeopeners kunnen zijn. Op 9 november a.s. zijn er nog plaatsen vrij.

Wil je meer weten?

Op de site www.dubbelgelukcoaching.nl leggen Margot en Natasja uit waar ze voor staan en hoe hun manier van coachen eruit ziet. Je kunt je daar ook aanmelden voor de nieuwsbrief en een leuke gelukskalender downloaden.

Margot en Natasja op het strand

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook