close
  • maandag 30 november
Zorg en Zekerheid

Daarom is Mick Jagger zo fit

Daarom is Mick Jagger zo fit

75 jaar werd hij afgelopen week. De rockster die nog altijd fit en sterk oogt. Hij schijnt het nog uren op het podium vol te houden. Dat wil jij toch ook!

Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Volgens insiders is Jagger zeer zuinig op zijn lijf en eet hij niet alleen gezond, een speciaal dieet zou hij volgen, maar hij doet aan ballet, fitness, zwemmen én hardlopen. Laten wij als team 50+ daar nou net ook een groot liefhebber en vooral voorstander van zijn. 

Hardlopen en vijf vrouwen

Voorstander omdat dat hardlopen enorm veel zoden aan de dijk zet als je fris en fruitig door het leven wilt gaan. Dat wil zeggen, bijvoorbeeld zonder overgewicht en daardoor minder risico’s op ziekten. En je wordt er ook nog eens blij van. Voor je het weet wil je echt geen hardloopsessie meer overslaan.

Het lijkt Jagger ook goed te doen, want die heeft nog altijd een grote smile op zijn gezicht. De 75-jarige rocker, geboren op 26 juli 1943 in het Britse Dartford in Kent, staat overigens bekend als womanizer en kreeg acht kinderen, bij vijf vrouwen. Heeft misschien ook met die fitheid te maken. Hij staat al 55 jaar aan de top van de muziekindustrie, en is still going strong. 

Fit na je vijftigste

Gaat er nu een lampje branden, en denk je; daar wil ik meer van weten, houdt dan onze site goed in de gaten. Binnenkort helemaal vernieuwd met ook meer over fit zijn na je vijftigste. Met lekker leesbare blogs over hardlopen. Soms serieus, en soms met een knipoog want het leven moet wel leuk blijven. 

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook