close
  • donderdag 21 oktober
Reizen

Hoofd leeg, kom tot rust!

Hoofd leeg, kom tot rust!

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle nieuwe voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit is juist nu erg belangrijk.

Wat hebben we dan allemaal voor jou in petto;

 

In de maanden mei t/m september bieden wij jou dit 3 daagse “Weg in eigen Land” arrangement niet aan voor € 240 per persoon (v.a.) maar voor € 179 per persoon (in een Comfort kamer), voor maximaal 15 kamers per dag.

Kinderen mee op avontuur

Tijd samen doorbrengen is het mooiste wat er is. Neem daarom ook gerust je kinderen mee. Zij zullen het geweldig vinden!

 

Uiteraard kun je ook deze mini break uitbreiden met meer nachten in ons hotel à € 59 per persoon, per nacht. Maximaal 2 nachten extra. Zo kan je die extra dag bijvoorbeeld met eigen vervoer langs de Friese Elfsteden én de Elf Fonteinen. Voor onderweg stellen wij graag een gezond lunchpakket voor à € 14,50 per persoon, rekening houdend met jou wensen.

Friesland is leuk, Leeuwarden is prachtig! We zijn trots op onze provincie en onze manier van leven en genieten. Kom langs en wij maken je deelgenoot van onze gastvrijheid. Ook al is er afstand, wij houden jou graag dichtbij.

Liefs uit Ljouwert,

Annelies Douwstra van Post-Plaza Hotel & Grand Café

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook