close
  • woensdag 1 december
Speciaal overnachten

Logement Doosje, voor genieters en rustzoekers

Logement Doosje, voor genieters en rustzoekers

Op de grens van Groningen en Friesland ligt het prachtige natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer, ook wel ‘Vogelparadijs op vroegere zeebodem’ genoemd. Het gebied is op veel manieren te verkennen en een goede uitvalsbasis voor een dagje Schiermonnikoog. Er zijn veel leuke (natuur)activiteiten en een bezoek brengen aan de zeehondjes in Pieterburen of even winkelen in Dokkum is vanuit hier heel goed te doen.

Maar het is ook een plek om niets te doen en helemaal tot rust te komen. Om bij te praten en van elkaar te genieten. Een verblijf in Logement Doosje in Warfstermolen, gerund door Dina en Bennie, is daar perfect voor. Informeel en een beetje decadent met luxe gastenverblijven met open haard en hemelbed. Ook als je slecht ter been bent of met een rolstoel kun je hier trouwens terecht. En mocht je met (klein)kinderen willen komen: voor hen is er een appartement met een piraten- en prinsessenslaapkamer.

Hemelbed

Toch liever samen er tussenuit? Dan is de de romantische (bruids-)suite met een bad in de kamer misschien wel iets voor jou. Dat is het echte verwennen en daar zijn ze bij Logement Doosje goed in. Het heeft namelijk ook nog een gezellig restaurant en dat alles in een boerderij omringd door groen.

Voor een leuke aparte overnachting kun je pipowagen ‘t Dweaske met bedstee huren.

Pipowagen

Er zijn hier vele mogelijkheden voor een fijn verblijf. Een familieweekend kan gevierd worden in het knusse familiehuis, geschikt voor 8-16 personen. Op de minicamping met acht staplaatsen kun je kamperen en er zijn geitjes, kippen en konijnen. Een vers eitje zit er dan ook vast in!

Kippen

Wil je niet overnachten maar wel genieten van de sfeer, dan kun je bij Logement Doosje terecht voor een High Tea, whiskyproeverij en diverse (kook)workshops. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan dit filmpje om een indruk te krijgen.

Dit artikel is geschreven door de redactie in samenwerking met Logement Doosje.

Geschreven door: Redactie